Taxistop

Taxistop is een vzw opgericht in 1978 met als maatschappelijk doel het positief aanwenden van bestaande middelen. Al onze projecten hebben worden ontwikkeld volgens onze filosofie ‘meer met minder’.

Hieronder een overzicht van andere Taxistop-diensten. We nodigen u ook uit om een kijkje nemen op onze site: www.taxistop.be

 

CARPOOL VOOR WOON-WERKVERPLAATSINGEN

 Dankzij Carpool.be kan u een partner vinden voor uw woon-werkverplaatsingen. U kan tot € 2.500 per jaar uitsparen door de autokosten te delen, zonder dan nog te spreken van de fiscale voordelen.

 

EUROSTOP

Eurostop U vertrekt op vakantie en hebt nog enkele plaatsen vrij in uw wagen? U zoekt een lift naar uw vakantiebestemming in Europa? Neem een kijkje op www.eurostop.be, vind uw reispartner en deel je kosten!

 

EVENTPOOL

bed and breakfast Bij Eventpool kan je je als chauffeur of lifter opgeven om kostendelend samen naar festivals en andere evenementen te rijden.

De Eventpool service van Taxistop: biedt het openbaar vervoer geen alternatief en moet je dus toch op de wagen terugvallen, dan kan je nu op zoek naar partners om mee samen te rijden.

Rijd je met iemand mee, dan kan de wagen thuis blijven (weer een zorg minder) en nog voor het festival begonnen is leer je al "geestesverwanten" kennen... aan gespreksstof in de wagen zeker geen gebrek.

 

HUISRUIL

échange de maisons U ruilt uw woning met een deelnemer gedurende een bepaalde periode. Zij verblijven in uw huis terwijl u gebruik maakt van hun woning. Geen van beide betaalt huur. U geniet van een vakantie met gesloten beurs!

 

WONINGOPPAS

 De woningoppasdienst van Taxistop brengt mensen, die hun woning tijdens een afwezigheid niet onbewoond wensen achter te laten, in contact met een oppasgezin dat tijdens de afwezigheid van de bewoners het huis bewoont en het, als «een goede huisvader», de nodige zorgen geeft. Een weekend of meerdere weken, u hebt steeds ruim de tijd om de omgeving te verkennen, de plaatselijke specialiteiten te ontdekken of simpelweg te genieten van uw «gratis» vakantie..